09-02-2025, 23:56 PM
(02-02-2025, 21:53 PM)wagoneer Kirjutas: Nii. Kuna tekkis sunnitud paar päeva puhkust,sai natuke mõtiskletud möödund ajast ja tegemistest.
...
Kahjuks on see tempo jätnud jälje nii töisesse kui kodusesse argiellu. Ja seda mitte positiivsel moel. Kõik vähegi vabad vahendid on ära kasutatud ja igasugune ajaresurss samuti. Ehk midgi pole teha,aga peab hoogu maha võtma.
Hetkel ongi plaan vaadata kriitilise pilguga üle hoovis vedelevad autod ja otsustada mida ja kuidas nendega edasi minna.
Motivatsiooni on natuke pidurdanud ka UA poolel pidev skeemitamine ja susserdamine. Mistõttu olen lõpetanud koostöö mõne sealse abiorganisatsiooniga.
Aga eks aeg näitab kuidas edasi.
Igal juhul tahan ma südamest tänada kõiki abistajaid ja toetajaid. Samuti jõu ning nõuga abistajaid. Ilma Teieta oleks juba ammu väga keeruline.
Loen seda teemat igapäevaselt ja tõesti müts maha kogu seltskonna ees. Minu jaoks aukartustäratav, kui palju te pingutate, et saaks no sammukesegi maailma paremaks muuta. See rahasumma, mis kontodelt läbi käib on pisku- võtta võrdluseks teie ajakulu ja korrutada nt tavalise töökojahinnaga võib võrduda juba mitu korda rohkemat.
Ma usun, et meile kõigile on see tunnistus vägagi kainestav. Siin rahulikus tsivilisatsiooniski te lõpuks väsite ja ressurss saab otsa- seda tunnistada päästab teid ja teid ümbritsevaid. Annab ehk selle teema lugejatelegi, sh mulle, enesele andestada fakt, et me ei ole supervõimetega ja ära väsida on lubatud. Ka teile on ära väsida lubatud. Ja teie lähedastel on teid ka Väga Väga vaja.
Aitäh!