21-02-2025, 11:56 AM
(21-02-2025, 11:25 AM)Jesper Kirjutas: Ja kindlustused, kui mingi majapõlengu puhul analüüsitakse stiilis elektrijuhtmete vase keemiline koostis ka ekspertiisis läbi, et hüvitist välja maksma ei peaks, siis mingite viiekohalise arvega "kõksude" puhul on pmst piiks-piiks ja kaskolt raha tuleb, keegi ei uuri, et millega see lollakas jälle roolis tegeles, et teisele tagant sisse kärutas. Kasko on hästi välja töötatud ja kasumlik süsteem, kedagi ei huvita muutused, peaasi et endal on hea ja mugav elu.
Eks näiteid leiab seinast seina - minu puhul ei peetud paljuks isegi hukatud liikuri aju saata Tehnikaülikooli lahtimuukimisele, et äkki ma ikkagi ületasin ilgelt kiirust, kui hakkasin liikuma rohelise tulega ja mingi tädike otsustas mulle ristmikul küljepealt sisselennelda. No ei läinud õnneks ja peale poolt aastat venitamist maksti lõpuks kaskorahad välja. Politseis jäin muidugi osaliselt süüdi sest "teil oli ju võimalus pidurdades õnnetust vältida". Sestap tasub alati autorooli istudes arvestada, et kui te poleks sel päeval rooli istunud, ei saaks ka jagatud vastutust õnnetuse korral rakendada. Rooli mitteistudes väldite enda juhitava sõidukiga toimuvaid liiklusõnnetusi.