28-04-2025, 09:56 AM
Eile oli vaja taas masinat kasutada ning peale mõnda minutit tööd ummistus taas eelfilter, mis asub etteandepumba juures. On teine selline klaaskopsikus väikse näpu suurune jublakas.
See oli sellesse karikasse viimane piisk ning natuke hiljem oli ehituspoest toodud 13 euro eest abivahend, mida toitis trelli otsa käiv pump.
Lisaks sai kasutatud suruõhku, et paagi põhjast paremini sodi kätte saada
Pool tundi ja kaks ummistunud filtrit hiljem...
Tõenäoliselt tuleb protsessi veel mingi hetk korrata, eks lähitulevik näitab, kaua eelfilter puhas püsib.
Tähelepanelik foorumilugeja kindlasti imestab, et miks ma paaki lihtsalt tühjaks ei lase ja nõnda sodi ei väljuta?
Olen seda juba teinud, kuid põhjapunni juuures on paak mölki sõidetud nii, et tühjenduse koht asub ülejäänud paagi põhjaga võrreldes tiba kõrgemal ja seetõttu ei taha sodi väljuda.
See oli sellesse karikasse viimane piisk ning natuke hiljem oli ehituspoest toodud 13 euro eest abivahend, mida toitis trelli otsa käiv pump.
Lisaks sai kasutatud suruõhku, et paagi põhjast paremini sodi kätte saada
Pool tundi ja kaks ummistunud filtrit hiljem...
Tõenäoliselt tuleb protsessi veel mingi hetk korrata, eks lähitulevik näitab, kaua eelfilter puhas püsib.
Tähelepanelik foorumilugeja kindlasti imestab, et miks ma paaki lihtsalt tühjaks ei lase ja nõnda sodi ei väljuta?
Olen seda juba teinud, kuid põhjapunni juuures on paak mölki sõidetud nii, et tühjenduse koht asub ülejäänud paagi põhjaga võrreldes tiba kõrgemal ja seetõttu ei taha sodi väljuda.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.