30-05-2025, 10:32 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-05-2025, 10:34 AM ja muutjaks oli Envir.)
(22-04-2025, 10:50 AM)mossepower Kirjutas: Sellises olukorras tasub lammari varuosa tellida neti teel nt. Leedust, valik väga suur ja mittesobivuse/katkioleku korral saab ka tagasi saata (Link).
Mul oli suht suur probleem Hiluxi kapoti avamisega, lahti tuli, kinni enam ei läinud. Osutus, et tross ei käi korralikult, on ära roostetanud. Kuna laiendatud garantii kehtib veel, siis sai probleemiga esindusse mindud, seal aga kokkuleppele ei saanud. Hiljem juhuslikult sain teada, et kapoti tross peaks garantii alla minema küll, aga seekord siis ei läinud. Ühesõnaga durdom, iga kord tea ise täpselt oma õigusi ja vihaselt võitle enda eest. Mõistus oli suht otsas, ei olnud tahtmist vahetamise ja si*a suhtlemise eest maksta "üle Euroopa ühtlustatud" tariifi järgi 90+ EUR/h, uus tross peale selle. Õnneks sa panid selle lingi leedukate üritusele. Lihtsalt huvi pärast hakkasin vaatama ja oligi mulle sobiv kasutatud tross pakkumises! Ostsin selle ära, tuli kohale nagu lubatud.
Saaremaa mototsiklistide poolt õpetatud nippide järgi panin talle voolikujupi otsa ning tangidega rullides ajasin ISO46 hüdroõli läbi, ja vaata imet, temast tuli omajagu solki välja! Lasin mulle sobivas kohas korralikult puhastatud ja määritud trossi külge panna, nüüd käib pehmelt ja siidiselt.
Kusjuures vanal trossil polegi nagu suurt viga, ots oli veidi roostes. Ju tahtis ka lihtsalt tsiklistimoodi määrimist, kui praegusega probleem tekib, määrin ära ja paneb tagasi.