naljanurk 3

Ammu olen piidelnud selle isendi osta.ee kuulutust ja vargsi taskusse irvitanud. Nüüd selle allahindlusega ei suuda enam avalikult naeru tagasi hoida.

[Pilt: publicpreview.php?x=2560&y=664&a=true&fi...calingup=0]
Vasta

Oleks päris naljakas, kui see ei kuvaks romulameeste esimese miljoni teenimise nahaalsust asjatundmatu rahva arvelt...

Saatsin ELV kaudu päringu velje ilukapsli ostusooviga. Audi 15" Speedline pole just mingi rariteet, seega tasus küsida. Kiirelt tuli esimene pakkumine: 45 €. Kui täpsustasin, kas see ongi ühe hind või on neid siiski rohkem selle hinna eest, saabus õigekirjas vastus:

"tere

ärge palun kirjutage, kui ei soovi"

Tuleb tunnustada, et turusituatsiooniga ollakse kursis: Saksamaal veatu katte eest tõesti 40.- tükist küsitakse. Suvalise kasutatud kaane saab siiski 15 eest, kui natuke nach Estland saata julgevat müüjat oodata. Ma valin ootamise...

Asjatundlik ettevõte on Vana-Saugas toimetav romula.
Vasta

Mul oli ka kunagi lammariga üks naljakas seik. Nimelt Toyota juhiukse ankatõstukite nuppude blokk ei toiminud. Lammaris oli olemas ja küsisin hinda. 25 rutsi. Küsisin, et kas on kindel, et see on korras ja vastati, et peaks olema. Küsisin, et kas ma võin oma autopeal proovida, et äkki on mul hoopis viga kuskil mujal või siis äkki see blokk ka ei tööta, siis sain vastuseks, et 25 rutsi ja proovi palju tahad ja kui see juhtub katki olema siis ega meil pole ka selle katkisega midagi teha.
Vasta

(Eile, 10:37 AM)grahv Kirjutas:  Mul oli ka kunagi lammariga üks naljakas seik. Nimelt Toyota juhiukse ankatõstukite nuppude blokk ei toiminud. Lammaris oli olemas ja küsisin hinda. 25 rutsi. Küsisin, et kas on kindel, et see on korras ja vastati, et peaks olema. Küsisin, et kas ma võin oma autopeal proovida, et äkki on mul hoopis viga kuskil mujal või siis äkki see blokk ka ei tööta, siis sain vastuseks, et 25 rutsi ja proovi palju tahad ja kui see juhtub katki olema siis ega meil pole ka selle katkisega midagi teha.
Sellises olukorras tasub lammari varuosa tellida neti teel nt. Leedust, valik väga suur ja mittesobivuse/katkioleku korral saab ka tagasi saata (Link).
Vasta

(Eile, 10:50 AM)mossepower Kirjutas:  
(Eile, 10:37 AM)grahv Kirjutas:  Mul oli ka kunagi lammariga üks naljakas seik. Nimelt Toyota juhiukse ankatõstukite nuppude blokk ei toiminud. Lammaris oli olemas ja küsisin hinda. 25 rutsi. Küsisin, et kas on kindel, et see on korras ja vastati, et peaks olema. Küsisin, et kas ma võin oma autopeal proovida, et äkki on mul hoopis viga kuskil mujal või siis äkki see blokk ka ei tööta, siis sain vastuseks, et 25 rutsi ja proovi palju tahad ja kui see juhtub katki olema siis ega meil pole ka selle katkisega midagi teha.
Sellises olukorras tasub lammari varuosa tellida neti teel nt. Leedust, valik väga suur ja mittesobivuse/katkioleku korral saab ka tagasi saata (Link).
tojooda plokid on nagu telekapuldid, vajavad veidi fairyt ja vett ning alkoholi Smile vajadusel võibolla mõne grafiitosa taastamist ka, kui liiga ära nätsutatud, aga see kõik teemast veidi mööda Big Grin
Vasta

Kas keegi oskab seletada, kuidas seostub külma- ja ventilatsioonitehnikaga firmanimi "Vana Sibul"?

Vasta

(19 minutit tagasi)Telc Kirjutas:  Kas keegi oskab seletada, kuidas seostub külma- ja ventilatsioonitehnikaga firmanimi "Vana Sibul"?

Элементарно, Ватсон! Vabastavad sibulahaisust!
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: Jefferson, margus61, taxopets, vwt2, 1 peidetud kasutaja(t), 4 külali(st)ne