Digifotokas..milline ?

Sai ostetud eelmisel sügisel Trust 730S. Maksis siis 2100.-
4 megapixlit. Midagi hädapärast pildistab aga üldiselt rahul ei ole.Loen ette puudused:
*Orig. patareid mis sees olid (Duracell Ultra, 2tk) said tühjaks juba esimesel õhtul. Ostsin siis kõige kallimad patareid arvates, et ju need poes sees olnud juba vanad olid. Aga samamoodi ühe päevaga tühjad! Nii saigi juurde ostetud 2 komplekti akusid (2000 ja 2100mAh, nüüd ka 2200 müügil) + laadija. Kuskilt polnud kuulnud ega arvanud, et tuleb teha selline lisakulutus.
*Digizoom on täiesti mõttetu asi, sest teeb pildi uduseks.
*\"Videot\" ei kannata üldse vaadata sest kvaliteet jube.
*Tänu kaamerale pidin ka uue arvuti ostma, sest USBd WIN95 ei toetanud ja 98t arvuti ei kannatanud.
*Kui sisse lülitada saab pilti teha alles (välguga) u. 10 sek pärast. Ja kui vaja mingit hetke tabada, siis see pea võimatu sest pildi teeb 1-2 sek pärast peale vajutust. Algul annab harjuda sellega. Peale nupuvajutust tuleb pingsalt kaamerat paigal hoida! Mõne tehtud pildid on kõik udused või \"venitatud\", sest liiga vara langetatakse kaamera.
*viimasel ajal on hakanud jamama pildistamise nupp. Vahest ei teegi pilti. Vahest peab tükk aega muljuma.
*Megapixelid pole minu arvates sellel kaameral mingid näitajad, sest mingi 1,2 teeb samasuguse kvaliteediga pilte.
*Välguga lähemalt pildistades teeb liiga valgeks (nt inimese nägu jääb täiesti valge). Olen ära õppinud näpuga välgu osalise katmise.

Head küljed ka olemas. Nimelt mitu korda maha kukkunud (ka asfaldile ja ükskord nii, et patareid väljas) aga viga ei midagi.
16 MB mälukaart mahutab ühe tärniga pilte u. 90 tk ja kolmega u. 20 tk. \"Videot\" vist mingi 9 min.
Mul küll pole plaanis teist mälukaarti juurde osta. Pigem ostan korralikuma kaamera mis teeb kvaliteetsemaid pilte.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Digifotokas..milline ? - Autor: harley - 02-09-2004, 22:42 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne