Digifotokas..milline ?

Oled sa kindel, et esimene isend uus(kasutamata) on?
http://nikonimaging.com/global/products/.../index.htm

Patareid saavad tühjaks kõigil fotokatel, isegi HP omadel millel on sees 4 patareid. Arvesta parem kohe laadija ning 4 akut asjale juurde u. 400eek. Käisin hiljuti uusi akusid soetamas, kuna olin ühe komplekti ära kaotanud, sikupilli prismas on suht suur valik, laadijatega ning ilma. aga ära osta odavaid 750mAh varta junne. seal on täiesti olemas ka 2300mAh akud, soetasin 1 komplekti 2tk 138 EEK, 4 tk oli vist 250 eeki.

Mis puudutab TRUSTI, siis trust on seebikarp. AGA mõni inimene vajabki seebikarpi. Oman ise 770Z mudelit 128mb mäluga ning olen oma vajadusi arvestades 100% rahul. 1600x1200 resoga pilte saab klõpsida u 300.
Ma ei osta kallimat fotokat juba seetõttu, et igasugusel elektroonikal on kombeks kukkumisel puruneda, ära kaduda ning vahel ka kuritegevuse ohvriks langeda ja TRUSTI puhul on kahju minimaalne.

Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Digifotokas..milline ? - Autor: harley - 02-09-2004, 22:42 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne