01-08-2025, 14:55 PM
(01-08-2025, 14:50 PM)Jesper Kirjutas: A kui juba rääkida "Skandinaavias", "mujal maailmas" jne, siis kas see muidu on tavaline asi seal ka, et rehv lihtsalt heast peast paugu ära teeb ja ribadeks lendab? Ma olen tänaseks juba kolm korda sellist asja pealt näinud, aga eranditult sellistel sõidukitel, mille välimus tekitab natuke kahtlusi üldises tehnoseisundis. Ja noh ilmselt kõik teavad, et teeservad on neid protektoritükke täis.
Ei taha niisama heast peast näpuga näidata, pole veokate spetsiifikaga kursis, aga tundub veider, et ei suudeta konstrueerida rehve, mis ei pauguks.
Ma sõidan igapäevaselt Beneluxis ja päeva jooksul näen vähemalt 5 autot lõhkise rehviga tee ääres. Olgu see siis veokas, matkakas, sõiduauto või mis iganes. Eks liiklustihedus on siin ka midagi mida keskmine Eestlane ette ei oska vist kujutadagi (selleks ma puhkan hea meelega Eestis kus liiklust minu silmis pm ei eksisteeri

Ka endal on haagise rehv söidu ajal ribadeks lennanud - ikka juhtub mingit sodi teele ja alati kõike ei näe või siis ongi aeg lihtsalt sealmaal ka näiliselt korralikul rehvil. Et seost auto välimus - rehvide lõhkemine mina tuua ei julge