15-10-2025, 11:28 AM
(14-10-2025, 22:35 PM)nastik Kirjutas: Ma proovisin küll Rene01-le seletada, et elektroodiga ei pea metalli roostest nii puhtaks tegema, ei pritsi ja üldse pulgaga saab kaugemalt keerulistesse kohtadesse ligi. Ta ei öelnud selle peale midagi aga näoilme reetis, et see vaikimine ei pruukinud tähendada nõusolekut
Kunagi juhtusin nägema, kuidas üks Ukraina päritolu keevitaja lasi elektroodiga kokku küttesüsteemi torusid. Tulemus oli ühtlane ja korralik - midagi üle ei olnud vaja keevitada ega maha lihvida. Kui toru oli seinale nii lähedal, et seina poolt keevitama ei mahtunud, siis keeras onu ühe elektroodi u-kujuliselt kõveraks ja keevitas toru seina poolt kinni esimesel katsel ja seda osaliselt pimesi. Ma ei pidanud ennast heaks keevitajaks juba enne seda aga see kogemus mõjutas kindlasti minu arusaama, milline peab olema kvaliteetne keevitus.
Võibolla peaksime järgmine kord autosid viies Ukrainas koolituse korraldama, kuna siinmail on need neeru hinnaga
Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.