27-11-2025, 13:38 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-11-2025, 13:40 PM ja muutjaks oli 13piisab.)
Ma tuimema kõhuga ega vaevuks lühikeseks stendimisse sõiduks üldse muud vaeva nägema kui uus vs vana rooliots keere vs liigendi tsenter kauguse võrdlus (see aasta vahetatud kahel masinal olnud nt sama) plus pöörete lugemine otsa vahetamisel.
Mu küsimus on just koduse reguleerimise sobivuse kohta: kuna juba (juturoboti leitav) nn toe in tolerants on väga suures piiris (0,1 vs 0,2 kraadi) ja pikendus kordistab täpsusklassi sisuliselt ca 20 korda, siis puhtalt kokkujooksu (mis on ainuke rooliotste vahetusega muutuv asi) peaks ju kodus kinnisilmi õigeks saama
(ksf qverty jõudis vahepeal postitad - mu arusaam ühtib tema omaga ja hea on kinnitust saada
)
Mu küsimus on just koduse reguleerimise sobivuse kohta: kuna juba (juturoboti leitav) nn toe in tolerants on väga suures piiris (0,1 vs 0,2 kraadi) ja pikendus kordistab täpsusklassi sisuliselt ca 20 korda, siis puhtalt kokkujooksu (mis on ainuke rooliotste vahetusega muutuv asi) peaks ju kodus kinnisilmi õigeks saama

(ksf qverty jõudis vahepeal postitad - mu arusaam ühtib tema omaga ja hea on kinnitust saada
)
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"