30-12-2025, 20:59 PM
Viidatud link rõhuandurile räägib ka sümptomitest vigase anduri korral.
Minule teadaolevalt rõhuandur teeb koostööd ka vändaanduriga.
Samuti minu arusaamisel toimub mootoris kütuse kvantitatiivne ja kvalitatiivne doseerimine ja
kui rõhuandurist tuleb info mis ei vasta vändaanduri infole siis pihusteid ei avata.
Ka on rõhuanduri graafiline pilt kole rahutu. Tegu on siiski labase membraantüüpi junniga mis ei ole igavene.
Iseenesest on KSP-s ka kütuse temperatuuri andur olemas.
Ja küsin veelkord;
A. Rõhuregulaatori vahetuse ajend
B Kus/kes pihusteid tegi.
Aga kui rõhuanduri vahetus ei sobi siis ei sobi, ma lihtsalt mõtlesin valjusti.
Lapse autol, enne pihustite mahakatkumist kindlasti sutskan pistiku saba alla ja vaatan milline pilt on. Ei ole
välistatud võimalus, et on rõhuanduri viga, igal juhul on rõhuanduri maksumus võrreldes pihustitega köömes.
Ehk pääsen väikese verega.
Minule teadaolevalt rõhuandur teeb koostööd ka vändaanduriga.
Samuti minu arusaamisel toimub mootoris kütuse kvantitatiivne ja kvalitatiivne doseerimine ja
kui rõhuandurist tuleb info mis ei vasta vändaanduri infole siis pihusteid ei avata.
Ka on rõhuanduri graafiline pilt kole rahutu. Tegu on siiski labase membraantüüpi junniga mis ei ole igavene.
Iseenesest on KSP-s ka kütuse temperatuuri andur olemas.
Ja küsin veelkord;
A. Rõhuregulaatori vahetuse ajend
B Kus/kes pihusteid tegi.
Aga kui rõhuanduri vahetus ei sobi siis ei sobi, ma lihtsalt mõtlesin valjusti.
Lapse autol, enne pihustite mahakatkumist kindlasti sutskan pistiku saba alla ja vaatan milline pilt on. Ei ole
välistatud võimalus, et on rõhuanduri viga, igal juhul on rõhuanduri maksumus võrreldes pihustitega köömes.
Ehk pääsen väikese verega.
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim