31-12-2025, 12:20 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-12-2025, 12:30 PM ja muutjaks oli aatom.)
(31-12-2025, 11:03 AM)v6sa Kirjutas:(30-12-2025, 20:59 PM)M.R. Kirjutas: Ka on rõhuanduri graafiline pilt kole rahutu. Tegu on siiski labase membraantüüpi junniga mis ei ole igavene.
"Jõnks alla" räägib kulunud pumbast, mis töötab tootlikkuse piiri peal.
Tänan arutelu eest, aga härrased palun ärge ajage segamini minu hetkeprobleemi ja 2 aastat tagasi olnud probleemi, mis lahenes rõhuregulaatori vahetusega. Pildil jõnks alla, mis kadus rõhuregulaatori vahetamisel, minu talupoja / inseneri loogika, olles mitte Common Rail-i spetsialist, ütleb, et kui rõhuregulaator (juhitakse 12V PWM) kulunud, siis on viide KSP rõhu tõstmise käsu ja päriselu vahel (aga pihustid on juba rohkem avatud, latirõhk alaneb). Vaadake ka eelmisel lehel olnud kohapeal lapatsi põhja vajutamise graafikut, pole samasuguseid jõnkse alla.
Ja hea viide, tundub loogiline, et kui latirõhk tõuseb ülemäära, siis pihusti ajastuse kokkusurumine lõpetab pihusti töö. Kas seda saaks katsetada lati rõhuanduri pistiku lahti ühendamisel, mõistagi tekib veakood, aga kas auto läheks siis tööle / miskis ohutus režiimis pihustid rohkem avatud. Katsetaks täitsa, kui sellega midagi muud halba ei juhtu?
Vända (induktiivpool) / nuka (halli andur) / latirõhu andmeid koos ma autost kätte ei saa. Ainult siis, kui teeksin spetsiaalse elektroonikavidina (võtaks päevi, nigu keeruline) ja otse juhtmetelt mõõdaks. Oss mul kahe kanaline.