02-01-2026, 16:20 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-01-2026, 20:22 PM ja muutjaks oli aatom.)
Tänud, tellisin ära, no peab ikka päris valesti mõõtma, et sellist viga tekitada (niipalju vale rõhk, et pihustid ei avane külmaga). Eks näis, kas võidab "Anduri" või "Pihustite" partei või siis mõlemad (lükkab probleemi -10° peale). Ja loodan, et ikka õige asi, nende koodidega paras peavalu. Lappasin netist hunniku Jaguar X-type kasutatud latte läbi (ka rrr.lt pealt), enamasti andur küljes, mõnedel ka pildid andurist. Ükskõik, kas mootoriks 2.0 või 2.2 (nii 107Kw, kui ka 114Kw), latt ikka R9144Z130A ja andur Delphi 9307Z511A. Anduri OE kood tundub olema 55PP03‑02. Ja minu autol vist originaalandur veel küljes, Delphi 9307Z511A / 55PP03‑02, pidin peegli appi võtma, et näha.
Vist pole teinud, aga võtaks kokku kogu toitesüsteemi minu autol, annab tervikpildi hetke probleemile, läbisõit hetkel ca 390 000Km. Auto müüdud august 2006, kuid tehasediagnostika automaatse Vin lugemisega annab MY2007, mootor 2.2L 114KW. Latti tuleb KSP poolt üks toru, latil pole miskit lisaklappi vm.
Pihustid tunduvad ka algupärased, sest millegipärast esindus Hollandis (Rac Cars BV) on 2007 aastal hooldusraamatu viimasele lehele nad kirjutanud ja hetkel loetud kattuvad. DiiselLand Tartu (minu autot pole remontinud) väitis, et nemad peale pihusti remonti annavad uued koodid.
Kütusepump, ei mina tea, ei oska lugeda, kas algupärane, aga jube kahtlane, ta ei ela nii suurt läbisõitu üle.
Vist pole teinud, aga võtaks kokku kogu toitesüsteemi minu autol, annab tervikpildi hetke probleemile, läbisõit hetkel ca 390 000Km. Auto müüdud august 2006, kuid tehasediagnostika automaatse Vin lugemisega annab MY2007, mootor 2.2L 114KW. Latti tuleb KSP poolt üks toru, latil pole miskit lisaklappi vm.
Pihustid tunduvad ka algupärased, sest millegipärast esindus Hollandis (Rac Cars BV) on 2007 aastal hooldusraamatu viimasele lehele nad kirjutanud ja hetkel loetud kattuvad. DiiselLand Tartu (minu autot pole remontinud) väitis, et nemad peale pihusti remonti annavad uued koodid.
Kütusepump, ei mina tea, ei oska lugeda, kas algupärane, aga jube kahtlane, ta ei ela nii suurt läbisõitu üle.