11 tundi tagasi
(10-01-2026, 16:58 PM)41Degree Kirjutas: /---/ ehk hangime minu poolt varutud põletitele üheskoos gaasiballoonid juurde!Täna õhtupoolikul helistas mulle isandpauk ning jutt algas suhteliselt mureliku häälega: "Kuule, ma nüüd ei tea, mis me selle balloonide asjaga peale peaks hakkama...". Ma jõudsin kohe mõelda, et kuna majanduses on keerulised ajad, siis võib vabalt olla nii, et annetuste kontolt vaatab vastu ehk sadakond eurot, kui sedagi, kui hää kaasfoorumlane jätkas, et tänase õhtupooliku seisuga oli gaasiballoonide sihtotstarbelisi annetusi kogunenud 1545€ ulatuses! Et siis... ahsoo. Võttis päris sõnatuks, sest see tähendab, et kahe päevaga sai sihiks seatud eesmärk mitte ainult täis, aga ka 29% võrra ületatud. See on ikka hämmastav - aitäh kõigile senistele panustajatele, tänu kellele see on võimalikuks saanud!
Aga mis me selle asjaga siis edasi peale hakkame? Lisaks eelnevalt mainitud ligikaudu 360 balloonile on sama hinnaga koheselt saada veel 168 gaasiballooni, enne kui peab kusagilt ilmselt pisut kallimaid otsima minema. See tähendab, et kindlasti jätkame veel toetuste kogumist kuni 2006€ täitumiseni, mis võimaldaks hankida kokku 528 ballooni hinnaga 3,8 €/tk, seega iga priimusega saaks kaasa panna tervelt viis ballooni planeeritud kolme asemel! Lõppeesmärk on ju ikka seesama: rindel olev sõdur võiks varjendis külmetades vähemalt korraks midagi sooja omale kõhtu saada, sest kes on talvisel ajal kas või matkalgi käinud, rääkimata laigulistest õppustest, teavad hästi, mida soe jook-toit või selle puudumine motivatsioonile tähendavad...
Konto väljavõte koos summade ja täpsema aruandlusega järgneb lähipäevadel samuti. Tänan veel kord kõiki toetajaid!