02-02-2026, 10:28 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-02-2026, 10:29 AM ja muutjaks oli nastik.)
(31-01-2026, 00:18 AM)wagoneer Kirjutas: Teil nüüd käsi soe keevitusega. Mul üks Võrumaalt soetatud sama mäda(või natuke mädam) soront hoovis. Boonusena ei lähe mootor ilma brakecleanerita käima ja EGR-i pealmine osa on ära tulnud. Ja esitiivad ning karbid nii seest kui väljast täitsa olematud. Õmal jõul enam ei liigu,kuna viimasel liigutamisel irdus tagasild.
Minu kogemusel läheb sellise üles putitamine kõige valutumalt mingi talgutöö korras. Paned kuulutuse, et sellel õhtul saab raami keevitada. Siis tuleb kohale inimesi, kes oskavad keevitada ja tahavad aidata ja ka inimesi, kes pole kunagi elus varem keevitanud. Üks ülevaataja kunagi küsis mult, et "mis juhtus?".
Aga see selleks. Auto ümber mahub tööle 4 inimest. Rohkem pole mõtet või siis keegi joob õlut. Ise jooksed ringi nagu hull leilis - arutad, annad asju kätte jms. Mõne õhtuga on tehtud. Üksi nokitsedes jõuab mitu korda siiber ette saada ja aega läheb kuu aega.
Aga hetkel on jah veel oma Sorentoga nokitsemist, et asi lõplikult kokku saaks. Eile Telc tegi teise küljekarbi ja keevitas summutit. Ma vahetasin nädalavahetusel kardaaniristi ära.