02-03-2026, 17:43 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-03-2026, 19:00 PM ja muutjaks oli kert125.)
(02-03-2026, 10:19 AM)muska71 Kirjutas:(02-03-2026, 10:04 AM)lauren Kirjutas: Kui pärnumaa kandis asud võin proovida anda kuidas mõlema variandiga tööd teha on.Et mis siin proovida on...Mõtle nüüd pisut millega on mugavam toimetada ,et kas otsid kogu aeg jagaja hoobasi taga tavalisel või joistiku puhul on 2 hooba peos ja mudid neid...ette taha vasakule paremale või suisa diagonaalis ja 2 silindrit liiguvad....ja mul enda masina puhul haaratsit kokku lahti ja rotaatorit pöörata siis tuleb keskel kaht eraldi kangi näppida...
Olen ise saanud proovida ja ei vaidlegi vastu et joistikud on igate pidi klass ülespoole.
Hetkel on lihtsalt teema see et jagajate andmed antud isendil A ja B 3/8" avadega. Et kas need avad on piisavalt suured et jääks tõstuki liikumine enamvähem kiirusega kuna silindrid on üsna jämeda. Mast pidi olema vana PE tõstuk.
Sellepärast jäi prg see 6 sektsiooniline silma et seal väljundi kõik 1/2" peal.
Aga kui see erinevus väga olulist kiiruse vahet reaalselt ei tekita siis valiks muidui selle 7-ese joistikudega variandi.
Uus küsimus on seosed selle hüdropumba kordaja osas.
Kui panna näiteks eespoole mainitud kordaja:
https://www.trabiflex.ee/et/a/reduktor-i...-max-10-kw
siis sinna otsa seda vene 32-st pumpa enam ei topi? Või on mingi vahepuks olemas mis selle jaoks.
Või kui vaja panna ikkagi tänapäevasem pump 32 eeldan mis antud kordajaga istub. Kas see kordaja ei tekita probleemi et 40l/min jagaja äkki lahjaks jääb. Või sellega nii jagajale ülekoormust ei tekita? Pumbal olen kuulnub et pöörlemise suund ka tähtis, et tihendeid laiali ei laseks. Kui jõuvõtu võlli külge panna kas kordaja muudab suunda? Või on tänapäeva pumbad juba universaalsed pöörlemise suhtes.
Tahaks suuremad asjad korraga ära tellida. Kuna vaja saaremaale tellida ja ei peaks igat pakki eraldi ootama jääma.