GAZ-21 pick-up

OT,kuid need 2141 ja 2105 baasil pikapid on ühed suuremad peletised,mida liikumas olen näinud.
Ning autotehaste territooriumidel liikunud masinaist-aastal 1983 oli mu isa Mosse tehases praktikal ning seal olid 2140 baasil,veokastiga riistapuud aktiivses kasutuses.Katuse peal neil veel suur \"pakiraam\" (nimetame seda nii),mille peal veeti ka terveid autokeresid...

Piibur Kirjutas:Minu mälu järgi lubati asutustel selliseid autosid ka ise tagumise otsa avariilistest Eestis või ka mõnes teises liiduvabariigis kohapeal teha. Muidugi juhul kui ei tasunud sedaani taastamine ära. Dokumendid vormistati lihtsalt ringi. Sarnaseid aretisi olen näinud ka Ladast ja Mossest (2140 ja 2141), milledel olid tagumised uksed ja lingiavad lihtsalt kinni praetud.
Pea kõik nõukogude autotehased tegid selliseid vankreid ka oma tehase territooriumil liikumiseks. Volga tehasel lihtsalt polnud mõtet osta \"Piruka Mosset\" kui Volga jupid olid samas riiulis. Ilmselt need tehase liikurid ei ole siiski Eestisse jõudnud.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
GAZ-21 pick-up - Autor: Regardman - 09-09-2004, 21:45 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne