I seeria Pobeda elektrijuhtmestik

valdo Kirjutas:Kas tegu on Litvinovi raamatuga? Kui jah, siis kas Sinu valduses on originaal? Kui jah, siis... kuidas saab asjast koopiat?

Minu Pobi-raamatute (koopiate) kogus nimetet raamat seni puudub.

Seda, et 1. seeria Pobil nn peajuhe tulemüürist läbi tuleb hilisema \"õlipotsu\" kohal, erinevalt 2. ja 3. seeriast, teadsin ma õnneks juba varem.

Minu käes on originaalteos mille kaanel on autori asemel Avtomobilnoje Upravlenije Vooruzhennyh Sil Sojuza SSSR . Väljaandmise aastat pole jõudnud välja selgitada, sest minu eksemplaril on tiitelleht ja lõpulehed kadunud. Pobeda \"juhtimisorganite\" skeemid on antud põrandal asuva käigukangiga variandi kohta. Samas on selge, et raamat ei saa olla ilmunud enne 1948, sest saatesõnas räägitakse I seeria autodest mida toodeti kuni augustini 1948 ja millel esinenud teatud konstruktsioonilisi puudusi mis aga raamatu väljaandmise ajaks olla kõrvaldatud.
Põhjus miks ma need lehed skaneerisin oli selles, et mulle pole kuskil veel silma jäänud sedavõrd ülevaatlikku juhtmete värvitabelit Pobi kohta. Raamatus on ka detailne joonis mille järgi saaks treida õiges proportsioonis suunalüliti nupu või ka signaalinupu roolirattale.

Äkki keegi teab GAZ 12 Zim juhtmete värvitabelit ja juhtmete paigutuse skeeme?

Koopia tegemise saab kah plaani võtta!

Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
I seeria Pobeda elektrijuhtmestik - Autor: eberhard - 28-10-2004, 12:00 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne