13-01-2005, 20:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-01-2005, 20:35 PM ja muutjaks oli hulgus.)
alati aitab hädast välja nn \"ühikamenüü\":
Tuleb võtta seda mida on, panna millessegi mis on puhas ja praadida/kuumutada.
Umbes sinnakanti:
keeta kartuleid (väiksema tükina)/makarone/tatart/riisi/tangu (ühesõnaga mida parasjagu leidub või meeldib edaspidi: MPL)
pannile konservi/hakkliha/vorsti/lihatükke/kanaliha (MPL), pärast pannile juurde sibulat küüslauku, soola, maitseaineid (MPL), pruunistada mitte kuivaks-kõvaks praadida ja siis keenud värgile juurde, segada, kergelt praadima podisema lasta (kartulid kergelt pudruseks) ja olemas.
Hea söögi retsepti tunned ära, kui see algab sõnadega:
\"tuleb võtta SUUR POTT\" (Winnie Puhh)
Tuleb võtta seda mida on, panna millessegi mis on puhas ja praadida/kuumutada.
Umbes sinnakanti:
keeta kartuleid (väiksema tükina)/makarone/tatart/riisi/tangu (ühesõnaga mida parasjagu leidub või meeldib edaspidi: MPL)
pannile konservi/hakkliha/vorsti/lihatükke/kanaliha (MPL), pärast pannile juurde sibulat küüslauku, soola, maitseaineid (MPL), pruunistada mitte kuivaks-kõvaks praadida ja siis keenud värgile juurde, segada, kergelt praadima podisema lasta (kartulid kergelt pudruseks) ja olemas.
Hea söögi retsepti tunned ära, kui see algab sõnadega:
\"tuleb võtta SUUR POTT\" (Winnie Puhh)