MB 240D W115::1974::Kamikaze

Kalle1:autod on jah Tallinnas,õhtuti olen tavaliselt seal ja nokitsen neid,niiet tule aga vaatama.
Täna võtsin esi ja tagatuled maha,parempoolse esitule tagant on tiib suht mäda,oli pandud mingi möginaga see tuli põhimõtteliselt kinni.See tiib tuleb teise auto pealt asendada,seal on väike pindmine rooste ainult.Tänu mädand tiivale,oli niiskus tule sisse mingil määral tunginud ja suunatule reflektorist pole midagi alles.Ka see saab teise tule reflektoriga asendatud.Siis jõudsin enda suurima hirmuni,mida ma polnud veel vaadanud,et kuidas seal roostet on....pagassi.Tõstsin ühe nurga üles...rooste.Tõmbasin kogu mati välja seal ja milline kergendus...kõigest jälle pindmine korrosioon,pagassipõhi täitsa tugev.Jälle jäi üks mure vähemaks Smile .Tagatuledest ühel oli samuti niiskus ja muda sisse tunginud,kuna klaasi nurk puru.Mis veel!Ahsoo...armatuur sai ka välja kakkutud,kuna keskel jooksis väike pragu...korralik tuleb jälle teisest autost ning kojamehed sain ka mõlemad külge.Homme kisun kogu salongi välja,vaatan,mida mulle põhi seal räägib.Kui on korralik,kas siis mingi ainega kaitsekiht peale tõmmata?
Mida mul vaja oleks.Kui kellegi on korralikke terveid esituleklaase ja parempoolset tagatule klaasi (sobiks ka mõlemad siledad) andku märku.Küsiks ka sellist asja,et kas uusi ukse-akna tihendeid saab ainult esindusest?
Vasta

Sõnumeid selles teemas
MB 240D W115::1974::Kamikaze - Autor: Kamikaze - 11-01-2005, 21:08 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne