06-02-2005, 02:34 AM
Soovin osta elektri-käsifreesi. Siiani ainukese variandina olen tööriistapoes näinud Ryobi \"väikepuuri komplekti\", võimsus 100W, kiirus elektrooniliselt reguleeritav 6k-32krpm, hind 1600kr. Kasulikest vidinatest tulevad kaasa painuv võll ning mingisugune rakis, muus osas tundub komplekt koosnevat lihtsalt suurest hunnikust tavalistest abrasiivkividest. Nagunii on veel need kõige odavamad kah, mis metalli nähes hirmust laiali hüppavad.
Kas see on normaalne hind sellise asja eest, või saab kuskilt ka odavamalt? Ryobi on üldiselt \"kvaliteetfirma\", aga mul on seda riistapuud võrdlemisi pisteliselt vaja, seega lepiks vabalt ka \"noname\" asjaga. Kui peost kanali põhja kukutada, lähevad nagunii kõik katki ja ühtki \"odavtööriista\" pole ma oma tagasihoidliku nokitsemisega veel läbi kulutada suutnud
Kas see on normaalne hind sellise asja eest, või saab kuskilt ka odavamalt? Ryobi on üldiselt \"kvaliteetfirma\", aga mul on seda riistapuud võrdlemisi pisteliselt vaja, seega lepiks vabalt ka \"noname\" asjaga. Kui peost kanali põhja kukutada, lähevad nagunii kõik katki ja ühtki \"odavtööriista\" pole ma oma tagasihoidliku nokitsemisega veel läbi kulutada suutnud