27-02-2005, 16:57 PM
denis23 Kirjutas:Siis mäletan see ZAZi autoservis Veerenni tänaval. See oli küll rohkem vaksalipeldiku moodi üritus, räpane hoone ning ZAZide roostes laibakesed ümberringi.Polnud see asi seal nii hull ühtegi, minu elu esimene ja viimane autoteeninduse külastus kliendina toimus just seal seoses ZAZ-968M-005 garantiiaja (!) peatse lõppemisega. Signaali vahetamiseks läks kuus ja pool tundi, mille peale ma endale lubasin edaspidi kõik asjad auto kallal ise teha. Sellest lubadusest õnnestus kinni pidada kuni oma autoomanikuks olemise lõpuni 1999 aastal (1987-1996 ZAZ-968M-005; 1996-1998 Honda Jazz; 1999 Saab 900).
Autopoodidest veel: millalgi 1990-ndate alguses tegi Järve autoteenindus Sapaka osade suure tühjendusmüügi, hinnad olid naeruväärsed. Ladusin oma auto laeni igasuguseid mõttekaid (nt. esisilla remondikomplekt) ja mõttetuid (nt. mootoriruumi põhjaplekk - 30 senti) asju täis, nendest jagus veel järgmisele omanikule vähemalt kümneks aastaks. Küll olin õnnelik, kui kõigest kolast lahti sain.