Teema on suletud

väntvõll

Roono Kirjutas:mässad ja tegeled sell väntvõllga mis on kruustangid vehel kuni ilist sirgeks saad. ausalt öeldes ma ei viitsi seda kirjutada kuidas aga...

Ja siis kurdetakse pärast, et Vene tehnika peab vaid mõned kuud vastu ja siis kohe laiali... Korralik võrr/mopeed kestab mõistlikul kasutamisel ja oskuslikul hooldamisel/remontimisel aastaid. Ja väikese kasutamise korral aastakümneidki. Tean vanahärrat, kes oma 1960te aastate alguse Gaujaga põristas veel 1990te alguses ringi. Kui vanahärra taevastele teedele juba sõitma oli siirdunud, ei taibanud ma kahjuks aparaadi saatusel silma peal hoida. Ja põllurallikaks ta läks ning laiali peksti Sad

Mis väntvõlli puutub, siis see käib ju hiiglama kiiresti (üle 60 tuuri sekundis) ringi ning mina küll ei julgeks seda niisama ükskõik kus ja ükskõik kuidas kõhu- või tagumikutunde järgi kokku panna. Vähemalt tuleks ehitada miski laagripukke, tugesid ja indikaatorkelli sisaldav rakis, mis mu taguotsatunnet kas kinnitavad või ümber lükkavad.

Aga noh... see kõik on palju kallim/mahukam vastava teenuse ostmisest (vajadusel) ja nii mu kunagi vanarauast päästetud indikaatorkellad puhkavadki seni oma vutlarites Smile

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9,  oleme septembris avatud L,P 11-18
Teema on suletud

Sõnumeid selles teemas
väntvõll - Autor: h20m - 16-09-2004, 21:49 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne