Teema on suletud

Räägime ausalt n.ö. parklavandalismist

Üldist:
1. Seda, et miks eestased on nagu me oleme otsi minevikust. Kindel osa on seal erinevatel võõrvõimudel, kes eestlasi erinevatel ajaperioodidel on alla surunud ja ora p*rses hoidnud. Selle tulemusena on eestlasest saanud köss, kes kardab riiki, ei oska oma õiguste eest seista ja kõva mees on ainult siis kui teise enda suguse kössiga kokku juhtub...(aga selle teema edasiarendamine siia foorumisse ei kuulu)
2. Kui nüüd vaadata, kuidas liiklevad need uuemad pasatid ja jerokeed, siis isegi mina, kelle jaoks on eraomand üks vähestest pühadest asjadest, leian et neid troppe (kes ilma suunata ja lihtsalt peale vajudes rida vahetavad ja siis veel telefoniga rääkimise pealt sulle keskmist näppu näitavad, kui julged signaaliga oma pahameelt väljendada) võiks kuidagi karistada küll. Et siis vb siin sulle üks põhjus - oma ego täis õginud autoomanik ja keegi kellel sai kops üle maksa.
Ise veel sellisele teele läinud ei ole aga kui kuskil näen 500 LEX numbriga 2004 aasta cherot(hõbedane) seismas, siis vist näpud hakkavad sügelema küll...!
Mulje, mis mulle on jäänud umbes ja üle 0,7milj. maksva auto omanike (valdajate) mõttemaailmast, on see et kui juba ostad nii kalli auto, siis kõik sõiduteed saab kauba peale. Uutest 7-seerja bmw omanikest ei taha ma mõeldagi(öö juba käes ja pärast tahaks rahulikult magadaSmile)
ok, kisub ära jälle teemast, sry.

Vastused sinu küsimustele:
1) korduvalt(plekimõlkimisi), s.h ka oma enda korterelamu(35 korterit) hoovis, kuhu pääseb vaid värava puldi olemasolul. toredad naabrid mul!
2.1) kui on tegu mõlkimisega, siis on tegelaseks kas; A - roolijoodik(ei saa aru mida teeb ja tegi), B - pilvik(puudub igasugune kohusetunne ja raha, et tehtut hüvitada) või C - naine roolis(satub paanikasse, on häbi ja põgeneb)
2.2) vandalism; A - vt. Üldist p.2, B - mõttetud luuserid, kellele pakub teadmine, et sai kellegile suvalisele s*tta keeratud, ülimat naudingut (medikamendiks soovitaksin sellistele 9mm ventilatsiooniava aju piirkonda)
3) vt. 2.1 ja 2.2
4) südametunnistus on (veel) puhas ja eraomand aus!

Kes soovib, täiendage veel - ma ei ole mingi psühholoogWink

aga kui mu auto liigub valguskiirusel, kas on siis esituledest veel kasu?

Otsin pagasniku luuki 1/43 M407-le
Teema on suletud

Sõnumeid selles teemas
Räägime ausalt n.ö. parklavandalismist - Autor: Tim Thomson - 02-03-2005, 00:13 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne