Teema on suletud

Räägime ausalt n.ö. parklavandalismist

oldmoped Kirjutas:elamukvartalites seisvate sapakate või moskvitshidega juhtuba tihti, et kas lüüakse klaasid sisse, tantsitakse katusel, keeratakse kambaga katusele jne jne

Jah, paraku on seegi õige. Oli mu Golf millalgi remondis ja vandid olid ta jätnud õue kahe mosse kõrvale. Ükspäev auto juurde jõudes avastasin, et keegi on roninud kapotilt katusele ja sealt mosse peale - suured porised saapajäljed järel. Minu omal õnneks polnud viga midagi, aga mossel (M407 muide) oli katus täiesti sisse tambitud. See mosse oli veel ühe remondimehe projekt. Mida sa sellise asja kohta ütled... Hirmuga hakkan juba mütlema, mis võib juhtuda, kui ma lõpuks omaenda mossele uue kasuka selga kootud ja hääled hüüdma saan ning sellega teinekord linnavahele lähen.

Teine juhtum tuleb meelde selline, kui sai kunagi seltskonnaga ühes kesklinna parklas kogunetud. Mingi hetk sõitis sinna mingi naisterahvas ja parkides nühkis stangega kõrvalseisva auto külje maha. Märkuse peale:\"Vaadake, mida te tegite\" kehitas ta õlgu, ütles:\"See nii väike asi\" ja läks ära oma asju ajama. Mõne minuti pärast tuli tagasi, istus autosse ja sõitis minema. Meie poisid aga asja niisama ei jätnud; number kirjutati üles ja kutsuti politsei. See siis mõõtis vigastada saanud auto ära, koostas protokolli ja ma usun, et peatselt leidis too naisterahvas oma postkastist kutse komisjoni ette arutama liiklusõnnetuse põhjustamist ja sündmuskohalt lahkumist. Valus laks! Toungue
Teema on suletud

Sõnumeid selles teemas
Räägime ausalt n.ö. parklavandalismist - Autor: Tim Thomson - 02-03-2005, 00:13 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne