03-03-2005, 01:23 AM
Pole küll parklateema, aga sellest killustikust siin eespool juttu oli. Ka ise sain kogeda korraliku kivirahet, Pärnu mnt teeremot, suvi 2003. Teekate maha hööveldatus ja kolmes vallis, mõlemal pool tee ääres ja kahe sõidusuuna vahel, kiirusepiirang 30 kmh. Sõitsin lada 21063 ja mitu masinat minu taga, kiiruseks kerge patuga 40kmh et mitte täitsa venida ja mida ma küljepeeglist näen. Tagant tuleb hõbehall Mercedes Brabus linnamaastur, loomulikult temal teistest liiklejatest suva ja 70-80 mööda, minu ees kohe sõitis üle keskmise valli tagasi õigele sõidurajale ja minul jäi vaid halada ja kllibu klaasilt pühkida.
No mida teha, kõik toimus nii kiirelt, et numbritki ei jõudnud/taibanud vaadata. Kui oleksi, siis mida see politsei oleks saanud teha, minu sõna tema vastu. Ladaga mersut kinni ei püüa ja kui saadki kätte siis mis sa teed, kaklema ju ometi ei hakka. Praegu saab öelda et tegu on paratamatusega ja peab lootma et rohkem nii kellelegi ette ei jää, aga rõve on ikka mõelda, et nii karistamatult saab käituda.
No mida teha, kõik toimus nii kiirelt, et numbritki ei jõudnud/taibanud vaadata. Kui oleksi, siis mida see politsei oleks saanud teha, minu sõna tema vastu. Ladaga mersut kinni ei püüa ja kui saadki kätte siis mis sa teed, kaklema ju ometi ei hakka. Praegu saab öelda et tegu on paratamatusega ja peab lootma et rohkem nii kellelegi ette ei jää, aga rõve on ikka mõelda, et nii karistamatult saab käituda.