Kuidas Unimüts Tartu Arkist petta sai :(:(

Operatsioon numbrivahetus.

JUhtus siis selline asi, et vana numbril on mõrad sees. Küla konstaabel oli nõus koheselt protokolli kirjutama, et sõidan mittekõlbuliku numbriga. Õnneks olin oma hoovis ja ei tehtud midagi sellel hetkel.

Jooksen siis mina Arki, et duplikaati saada.
Planketid kodus ilusti täidetud ja puha. Armas vanatädi võtab avaldused vastu ning ütleb, et kuuaja pärast on valmis. Mööduski see kuukene siis ja vaatasin Arki lehelt siis, et number valmis. Jooksuga tormasin, siis täna Arki. Sama vana tädike läheb siis taha ruumi ja u 20min pärast tuleb tagasi. Vabandab ja mainib:\"Meil on väike eksitus tekkinud, teile on tehtud kärunumber\". Ma siis ei saa aru mida jälle.
Numelt siis mure.
Minu vanal (1998a väljastatud) numbril on numbrikombinatsioon 601 kuid seda olla enam ei tohi peab olema 2tk. Tädike siis koheselt paanikasse. Loomulikult mul rahad ka makstud jne. Pakutakse välja, siis et teeme uued paberid, \"Ahja nende hind on 500 eeku\'\". MA siis uurisin asja, et mida mida ma alles sain euro paberid kätte.
Ühesõnaga Armas Ark soovitas siis kuskil lasta teha see number uus - Tartus seda vaid ei teha.

Ps unustasin mainida, et koduminnes sain ma armsa konstaabliga kokku kes lubas mulle trahvi ikka välja kirjutada kui vana numbri (millel on vaid 6 mõra ja värv kulunud ) külge keeran.

Raiped Tartu Ark ikka leiutab, kas need tainapead ei oska siis midagi teha. Nende töö on ju teada ette.

See lugu veel jätkub kui ma teist jawat arvele hakkan võtma. Tollel peanma: kategooriatmuutma L4 (küldkorviga), mõõdud,kaalud valed, kilovatid (17kW) valed, ahjaa sooviks EU numbrit ka. Ei tea kui mitu ringi ma kuule peale pean saama, et nad mu tingimusi täidaksid.

On teistel ka sarnaseid kogemusi.

On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Kuidas Unimüts Tartu Arkist petta sai :(:( - Autor: unimüts - 11-03-2005, 13:20 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne