11-03-2005, 18:10 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-03-2005, 18:13 PM ja muutjaks oli eberhard.)
Pobi esimesed hoobamordid oli selle mudeli üks nõrgemaid kohti. Simmerlingid kippusid tasahiljukese õli lekitama ja kuivalejäänud amort kulutas võlli puksid, mis omakorda pani simmeri tugevamalt lekkima. Tulemuseks oli pidev õli juurdevalamise vajadus, kui just \"kuldsed käed\" ei paigutanud amordi kohale spetsiaalset õlipaaki, mis voolikuga ühendet.
Just sel põhjusel on minu Zimil \"kuldsed käed\" esivedru sisse kombineerinud teleskoopamordi kusjuures ülakinnituses on ühendatud originaalamordi hoob ja teleskoopamordi ülakinnitus. Kahju, et mul pole konstruktsioonist ülesvõtet illustratsiooniks panna , võibolla tasuks selline täiustus esisilla vahetamise asemel ette võtta!
Just sel põhjusel on minu Zimil \"kuldsed käed\" esivedru sisse kombineerinud teleskoopamordi kusjuures ülakinnituses on ühendatud originaalamordi hoob ja teleskoopamordi ülakinnitus. Kahju, et mul pole konstruktsioonist ülesvõtet illustratsiooniks panna , võibolla tasuks selline täiustus esisilla vahetamise asemel ette võtta!
Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.