Kuidas Unimüts Tartu Arkist petta sai :(:(

Arkis on jah parajad jobud koos. Kui mosset (401) ümberregistreerisime tahtsime teha minunimele (olin 13) aga ei saand. Noo siis tegime isanimele aga sinna blanketile kirjutasime värvuseks hall, masin ise oli muidu roheline. Ja siis kui passid tehtud vaatasin passi ja värvus roheline. Mina kohe küsima et miks roheline et me ju kirjutasime blanketile et värvus hall. Siis arkivanamees kohe mök-mök näost punane kokutas et vanaomanik läks ära, olgugi et kõik oli tehtud ja tal pold seal midagi teha. Ja ei saandki midagi ark tegelt ise tegi vea ei viitsind blanketti korralikult lugeda aga noh neil õigust veel pealegi. Siis kui isa ütles et teie enda viga siis kokutati vastu et vanaomanik ei öeld et värv tuleb hall, olgugi et blanketil oli kirjas et hall...

Teinekord kui läksime minu Zaz 968M (sama masin avataril) vormistama endanimele. Esimene küsimus et kellenimele masin läheb. Noo siis et minunimele, kohe oli et ei saa jne. Aga mina vastu et tean juhuseid et on saand jne. Siis punastasid et meie eitea midagi:``Sügisel täiendkoolitusel polnud sellest juttu``,vastati. Siis peale pikka vaidlemist öeldi isale et kirjutage blanketi tagaküljele: Mina Aare Tiisler luban oma pojal vormistada antud auto enda nimele ja siis allkiri. Noo ja nii saingi auto endanimele, kusjuures ark peaks teadma sellest midagi aga ei tea...

Need mõlemad korrad olid Viljandi arkis . . .
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Kuidas Unimüts Tartu Arkist petta sai :(:( - Autor: unimüts - 11-03-2005, 13:20 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne