16-03-2005, 11:20 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-03-2005, 11:56 AM ja muutjaks oli svenson.)
ise olen viimased 2 nädalat oma väga vana (arvatavasti esimene seeria) T-16 metsast palke välja vedanud. Väikeses talumajapidamises ideaalne traktor. Sidur on hakkab ära minema ja mootor on ka juba väga lahjaks jäänud. Kuid sellele vaatamata on võimalik temaga väga efektiivselt oma metsas ja majapidamises hakkama saada.
Idee oleks ehitada T-16 liigendraamiga. et metsas paremini manööverdada. Vaja oleks ehk teise T-16 tagasilla osi ja detaile. Kuidagi tuleks lahendada ka et esirattad oleks vedavad. On olemas ka esiveolisi T-16, kuid ma ei tea kust on võetud neil pöördemoment.
täiendan veel teksti, esisilla oleks ikkagi t16/25 lõppülekanne ja differ oleks omaehtitatud seal vahel mis sobiks käikudega kokku.
Idee oleks ehitada T-16 liigendraamiga. et metsas paremini manööverdada. Vaja oleks ehk teise T-16 tagasilla osi ja detaile. Kuidagi tuleks lahendada ka et esirattad oleks vedavad. On olemas ka esiveolisi T-16, kuid ma ei tea kust on võetud neil pöördemoment.
täiendan veel teksti, esisilla oleks ikkagi t16/25 lõppülekanne ja differ oleks omaehtitatud seal vahel mis sobiks käikudega kokku.