Planeta 5 kiiremaks...

GAD Kirjutas:suveks plaan osta mingi uuem lääne tsikkel aga enne tahaks vanast viimast võtta ja 120 on vähe...

Ka mina tahaksin nt maanteemuhuga võib-olla 150ga sõita, aga... ma tean suurepäraselt, et kui ma olen nimetet isendil jõuallika ära vahetanud, ei saa ma seda ometi veel lubada. Pidurid, rool, kerekuju jms ei vea ükski seda kõike välja. Ehk siis - Muhuga 150 sõitmiseks pean ma nullist ehitama Muhu replika, mis põhineb moodsamate autode tehnikal ja on vaid väljastpoolt veidi Muhu moodi.

Vene Planeta jaoks on juba 70-80 paras kiirus. Ehk 120-130 tavalise Planeta jaoks on just seesama, mis minu näites 150 Muhuga...

Lõppude lõpuks kui tahad, siis võid ju omal riskil proovida. Aga tuletan meelde kunagist Maanteeameti reklaamplakatit, kus on peal tekst \"Kas on kiire\" ning tee kantkendlik eraldusjoon lõpeb ristiga...

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Planeta 5 kiiremaks... - Autor: GAD - 17-03-2005, 21:38 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne