Teooriad

Kuna mulle jubedalt meeldib sõita bussiga millel on mootor täitsa tagaotsas, st. lõõtsast tagapool, siis meeldib selline auto ka kuigi teostus on raske(ja mida veel ARK sellest arvab) pole see siiski võimatu. Lihtsalt kulukas on.

Teooria nr2:
Maasturitel ja 4X4 või 6X6 veoautodel on aeglustid maastikul sõitmiseks. Kuna see aeglusti kujutab endast kasti, mis muudab kardaani pöörlemise kiirust 2X aeglasemaks. Kui võtta aeglustuskast, pöörata ringi ja panna mingi jõulise mootoriga(V8) autole siis saab aeglustist kiirendi, ta teoreetiliselt peaks sõitma 2X kiiremini. Samas jääb selline võimalus et seda ei kasuta, sest maasturitel saab aeglusti välja lülitada, sellel saaks siis kiirendi vastavalt välja ja sisse lülitada. Ainult mina ei kujuta ette kui võimas see mootor peab olema ja mis kiirusel seda lülitada võiks et mootor hätta ei jääks ja saaks sõita 2X madalamate pööretega. Sammuti ma ei kujuta ette kui palju selline kast kaalub ja kuhu teda kinnitada saab, see on kindel et auto peab olema raamiga et kere(põhi) ära ei vajuks.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Teooriad - Autor: Martti - 18-03-2005, 23:16 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne