22-03-2005, 20:34 PM
siin lugedes foorumiteema algust jäi mulle silma asjaolu, mille ma siinkohal välja toon ja loodan ka saada vastused.
Jesper siis vastas teema algul niimoodi:
Teoreetiliselt võimalik, praktiliselt võimatu. Mehed, kes selliste asjadega hakkama saaks, ei hakka mingisugusest põllumajanduslikust kolast performance mootoreid tegema, neil on muudki teha.
kerkivad tahest tahtmata küsimused:
1. mismoodi teoreetiliselt võimalik ja praktiliselt võimatu? paluks seletus, arvutused, viited ja kui tegemist enda kogemustega siis ka pildimaterjal oleks teretulnud.
2. kus on piir põllumajandusliku kola ja performance mootorite vahel? paluks samuti viited, joonised, ja pildimaterjali oleks meeldiv kaeda.
seda küsimust ajendas mind küsima see et näiteks Gaz 52 mootorist (mis on isegi madalamast klassist kui Gaz 53 oma) suudetakse välja imeda poole rohkem hobujõude kui standardmootorist, kas see on siis niiöelda see mida muud mehed teevad?
siis veel täpsustuseks: \"Keegi rääkis\", \"kuskilt on meelde jäänud\", \"tundub et\" ja muud sellised umbmäärased allikad ei lähe arvesse.
tooksin siin selles foorumivaidluses välja väikese mõtte, nimelt on mootori tegeliku võimsuse mõõtmiseks vajalik spetsiaalne pink, mis on VÄGA kallis ja mida ei ole Eestis just igas külatöökojas. minu teada on üks pink sõiduautodele ja üks nii suur mille peal saavad mõõtmise teha ka veoautod, tean et nende pinkide taha on järjekord ja tean ka et nende pinkide peal käimine maksab raha. niisiis on kaunis mõttetu inimeste käest küsida, mille muutmisel mootori võimsus tõusis, arvan et ei ole just palju neid kes pärast teatavt muutust oma auto mootori juures tõttavad seda mõõtma ja kõike üles täheldama.