30-03-2005, 11:57 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-03-2005, 12:19 PM ja muutjaks oli väike-tom.)
w6rrimeez666 Kirjutas:NOKURAT LÕPETA JUBA OMA KUURITAGUSE \"FOORUMI\" PROMOMINE IGAS RUBRIIGIS!!!Üsna kergekäeliselt bannitud! Kuigi rnkx oma teadmistega just ei hiilanud (noor ka vist veel), ei teinud ta ka kellegile kurja. Ka ropendamist pole täheldanud tema juures ja hea seltskond (mõtlen siin all AMF-it) oleks teda ainult paremaks teinud. Vales kohas see postitus ka ei olnud. Nii et ma ei näe mingit põhjust poisile liiga tegemiseks.
Kallis administraator, kui sa olemasoled ja näed, siis palun kaitse meid selliste kasutajate eest.
Ma ei otsi siin mingit demokraatiat, aga kui siin nii modedel piiramatu võim on võib karta, et foorum kujundatakse väga oma näo järgi ja muutub oma sõprade ning pugejate ringkonnaks.
Tom.
P.S. Kallis administrraator, tundub et sa oled tõesti olemas kuna täitsid w6rrimeez666 soovi, palun anna rnkx-ile uus võimalus. Oma seisukohast ütlen ausalt, et mul neist mõlemist foorumlasest täiesti ükskõik, asi on lihtsalt põhimõttes.
Ja siis sooviks veel punast ferrarit, jahti ......................... ja kui võib ainult kolm soovi küsida siis palun täida mu soovid vastupidises järjekorras.