08-04-2005, 08:57 AM
sass Kirjutas:BMW mootori paigaldamine ei ole siiski nii suur töö, kui PVR välja pakub, ei ole seal vaja sillatala , roolisüsteemi ja tulemüüri ümber ehitada.Paigaldatud sai see tookord seetöttu, et mees tõi Soomest Ladasid Eestisse ja sai lammutusest väga odavalt BMW mootori.Ei ole neid näitajaid nii väga uurinud ,aga jutu järgi oli küll tunduvalt võimsam ,kui mosse enda oma.Ja utiili läks ta selle pärast ,et peale avariid ei olnud eriti midagi taastada,mis ka eelnevalt kirjas on.
Andesta, et enne nii karmilt sinu sõnade peale reageerisin, kuid asi lihtsalt selles, et mossele bmw mootori peale tõstjaid on liialt palju, iga mats ütleb, et läheb vahele nii mis ludiseb, aga tulemusi pole kusagil näha.
Kuid siiski ei kipu sinu sõbra sõnadesse suhtuma puhta kullana, aga pakun sulle suurepärast võimalust oma sõnade eest väljaastuda nimelt vedeleb mul hoovil üks 2140 kere ja üks 316 millel on M10 plokk mis on välisparameetriltelt täpselt samasugune kui 1975ndal aastal bmw 1600/1602 peal kasutatud. Minu ettepanek on seega, leida meile mõlemale sobiv nädalavahetus, ja see asi bmwlt mossele ümber tõsta. Sinu kasu asjas oleks oma sõnade kinnitamine, minu sõnade tagasilükkamine + kast õlut. Minu kasu oleks bmw mootoriga mosse, või oma sõnade kinnitamine.
Kui midagi täpsemalt tahad küsida ettepaneku kohta siis mu telefoni nr on 56666550 ja ma loen ka PT\'d