BMW mootor mossele

pppp Kirjutas:
sass Kirjutas:ei ole seal vaja sillatala , roolisüsteemi ja tulemüüri ümber ehitada.

Sillatala vist tavaliselt jah keegi lõikuma ei hakka selliste võõra mootori vaheleistutamise projektide juures (vähemalt nii palju, kui mina neid näinud olen) - minnakse hoopis karteri kallale.

Karteri kallale minnes vaatab meile vastu õlipump, mille tööpõhimõtet ja asukohta tuleks muuta, mis minu arusaamist mööda on suuremahuline ümberehitus
Oli täna vaja käia raamatukogus, ja juba seal olles hüppasin läbi tehnikakirastuse osakonnas, kus erinevaid bmw raamatuid vaadates selgus et 1975 aastat m10/m116 ja m10b18 on väliskujult identsed, kui mahakruvida torukollektor ja karburaator. Seega on minu pakkumine ikka veel jõus.
Mootorivahetusel lõigutud sillatala näiteks on Märt Aarne ehituses olev \"Linc\" mis sai endale moodsa V8 (moodne on siin kontekstis vaid tinglikult kasutatav väljend) koos moderniseeritud alusraamiga, millel ka muuseas sillatala lõiguti.

PS palve moderaatorile, et ta paigutaks bmw mootori kohta käiva jutu ümber vastavasse teemase või splitiks teema, sest mosse enda mootori ehitamisest olen ma väga kaugule läinud.

PPS: mossemeez kuihakkad uurima muude markide mootoridetailide sobivust uurima siis ole mees võta mind ka kampa, tundub huvitav lihtsalt :$
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne