06-05-2005, 11:49 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-05-2005, 12:12 PM ja muutjaks oli mesinik.)
3000krooniga müüsin ma ka Mirafiori kaste Lada komplektsuses.Enam pole Lada komplektsuses pakkuda.Kui tahad Ladale alla panna tuleb teha 4mm vaheplaat sidurikoja ja käigukasti vahele,kardaan lühemaks ja lõikuda tunnelit.Seega lihtsam osta 3000kr eest kasutatud Lada originaalkast või 7000kr eest uus kast poest.
3000krooni eest olen müünud viimase 1,5 kuu jooksul 4 kasti.
Kui odavamalt tahad saada siis sõida 4-sega ja kalla aga benssu paaki.
5-s käik annab maanteel vähemalt 10% bensu kokkuhoidu,seega tasuvus 30000km praeguste bensuhindade puhul,mis veelgi tõusevad.
Võin pakkuda ka 2500kr eest poola 5k.kasti,mis läheb alla täpselt samuti nigu originaal.Padja tala poldid tuleb vaid mujalt panna ja natuke tunnelit lõikuda.
Aga antud teema oli mossele 5k.kast.Ja kuna hinnavahe kahekordne ja ümber tegemise töömaht sama,siis soovitan Mirafiori kasti.
3000krooni eest olen müünud viimase 1,5 kuu jooksul 4 kasti.
Kui odavamalt tahad saada siis sõida 4-sega ja kalla aga benssu paaki.
5-s käik annab maanteel vähemalt 10% bensu kokkuhoidu,seega tasuvus 30000km praeguste bensuhindade puhul,mis veelgi tõusevad.
Võin pakkuda ka 2500kr eest poola 5k.kasti,mis läheb alla täpselt samuti nigu originaal.Padja tala poldid tuleb vaid mujalt panna ja natuke tunnelit lõikuda.
Aga antud teema oli mossele 5k.kast.Ja kuna hinnavahe kahekordne ja ümber tegemise töömaht sama,siis soovitan Mirafiori kasti.