26-05-2005, 01:02 AM
Nüüd jälle natuke juttu: auto värvitud, nüüd vaja tehnikaga tegeleda,,kipub viimasel ajal korrast ära olema.Sidur libiseb,,arvan et õli satub kettale,,,õli kaob veel kiiremini kui enne,,,suitseb koledalt aegajalt,,,paugub aegajalt,,tühikäigul kipub välja surema. Sõbrad arvasid et asi süütes ja karpas,niisiis kiskusin karpa maha,,ja tükkideks,,karpat eriti ei tunne,,aga kui katkist tihendit ma sinna ei jätnud ja puhtaks tegin ka-imelikku puru oli täis,sama puru mis bensufiltris enne selle vahetust oli,,panin karpa kokku tagasi,,ja kõik isegi töötas,,süüdet keerasin ka-arvan et varasemaks,,ja kõik sai peaaegu korda..Nüüd ei taha külmalt tööle minna,,toores väljatõmmatult pean ligi minuti võtit andma enne kui korraks käima turtsatab,,ja siis toores maha,,läheb korraks käima,,,ja järgmine kord käibTäna kruttisin karpat,,kuna ikka ei taha mootor normaalselt käia,ise ka päris täpselt ei tea mis tegin,,aga mingid vidinad keerasin ma välja ja vahetasin omavahel,,,ja asi saigi parem,,,aga mootor käib väga ebaühtlaselt,,ja selle põhjust ma ei tea...Seoses suitsemise ja õli kadumisega,öeldi et rõngad võivad läbi olla,,on see tõsi või mitte ei tea,,,eelmine suvi olid nad korras,ja olid siis sõitnud vähemalt 50 000 km ,aga nüüd äkki kui pärast remonti olen sõitnud umbes 1500 km on nad läbi--imelik.Palju koledaid sõnu kulub veel selle auto peale igatahes!