Paar tehnilist küsimust

Solenoid Kirjutas:1. Kuidas bensu andurile juurde saada Opel Corsal (A \'87), ma rebisin tagumiste istmete alused lahti aga seal oli ainult mingi juhe ja üks klapp mille all oli asfaldit näha. Kas ainus võimalus on auto alla ronida?
Vaata, kuhu bensiinipaagi külge läheb juhe. Seal taga on ka andur.

Tsitaat:2. Autol on tagaklaasi soojendajad (triibud klaasil) ja mõlemal pool on väiksed metall jupid ja mingid juhtmed tulevad auto laest aga need pole ühendatud, kas ma peaksin need ühendama või on neil mingi muu otstarbe?
Jah, need on tõenäoliselt õiged juhtmed. Klaasi soojendab neid klaasi peal olevaid niite läbiv vool.

Tsitaat:3. Kui autoraadiot autosse panna kust elektrit võtta, vanaisa hakkas midagi ehitama ja nüüd on mul üks juhe armatuurlaua sees mis tuleb otse akust, kas see on see õige?
Otse akust ei tohi kindlasti võtta, vähemalt kaitse peab vahel olema. Soovitav on võtta mõnest lähemal asuvast kohast, osad voolujuhtmed on koguaeg voolu all, teised lülitatakse sisse koos süütega. Maitse asi, milliseid eelistada, uuri ja mõõda testriga. Samas kui paned otse akust tulevalt juhtmele kaitsme vahele on ka normaalne.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Paar tehnilist küsimust - Autor: Solenoid - 29-05-2005, 19:03 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne