Palju on poisse kes tahaksid võrriga maastikul võistelda.

unimüts Kirjutas:Samas võrri kross. Kross ise on juba sõna, mis paljud inimesed ära ehmatab. Teadagi arvatakse koheselt poolemeetristes liivavallides sõitmist. Seega millegipärast usun, et rohkem tegijaid oleks asfaldi rallil vms. Paljudel poistel on ikkagi ka isad/emad, kes ei luba poisil korraliku võrriga krossi sõita. Selleks peab kohe olema eraldi võrr, mis ei ole enam nii tipp-topp välimusega. Seega ise ma ka hakkaks kahtlema kas tasub

Kross ongi lahedam, huvitavam vast..... asfaldist ringrajal on juba suuremad mehed peal ja suuremad kiirused, 12 aastastel ei tasuks ju sinna eriti rallima minna... nood võrrid nii ära tuunitud, et mõnel yle 60 läheb välja ma pakun.... ja miks vanemad peaks krossi rohkem keelama, kui ringrada??? ma ikka arvan, et vastupidi-
1. minu paps kyll pooldaks krossirada
2. enamus tyype ikka sebivad omale ise võrrid, mitte ei lase isal otsida.... raha logish käib ikka isa välja, aga nuh..... ikkagi oma asi tyybil, mis teeb oma võrriga... ega see kross teda ju rohkem ei retsi, kui ringrada, kus võrrist kõik see viimanegi välja imetakse.....
niiet mina igatahes pooldaks võrrikrossi.... ja koht ple vast kyll proble, VÕRRIDELE teeb kartulipõllul kh hea tahtmise juures korraliku krossiraja...
niiet edu korraldaja(te)le!!
ps: maybe jäi mulje, nagu ma teeks ullult maha ringraja võistlusi- see ple yldse nii, mõlemad lahedad.... asi on maitses.....

Ma olen Amatöör [suure tähega] tsiklite alal, 90% minu postitustest on suht lapsikud...Toungue
Inimene õpib oma vigadest....
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne