10-06-2005, 18:56 PM
Mure: millalgi talvel hakkas auto tühikäik kõikuma, eriti sooja mootoriga. Tundus nagu ühel hetkel jätaks mitu silindrit korraga vahele ja auto suri välja, kui välja ei surnud, siis pani automaatselt pöördeid juurde (kuni 1300-ni) ja käis ilusti edasi, kuni pöörete langemiseni 800-ni ja sama jama kordus uuesti. Siis sai vahetatud niikunii eluea piirile jõudnud jagaja kaan ja küünlajuhtmed (loomulikult ka küünlad), mootori töö sellest paremaks ei läinud. Sai kasutatud Injector cleanerit, mis samuti midagi ei muutnud. Diagnostikas mingit viga ei avastatud, keerati süüde hilisemaks ja diagnostik väitis, et viga on kaprisses jagajas, mis ei salli liiga varast süüdet. Pöörete kõikumine/vahelejätmine kadus küll ära, kuid kütusekulu on endisest 1,5-3 liitrit suurem ja auto dünaamilised omadused toovad peale seda \"seadistamist\" meeleheitepisarad silma, eriti maanteel möödasõitu tehes. Huvipärast sai mõõdetud kompressiooni, mis on kõigil silindritel ühtlane ja auto vanust arvestades päris hea (14).
Diagnostiku juttu mina ei usu, sest selle varasema süütega sain ma probleemideta sõita 4 aastat ja 100 000 km.
Oodatud kõik arvamused ja ettepanekud veaotsinguks.
lugupidamisega
Steelrider
Diagnostiku juttu mina ei usu, sest selle varasema süütega sain ma probleemideta sõita 4 aastat ja 100 000 km.
Oodatud kõik arvamused ja ettepanekud veaotsinguks.
lugupidamisega
Steelrider