29-07-2005, 14:34 PM
TOM167 Kirjutas:Hommik.nii palju kui su jutust aru sai on viga hüdrotõukuris (see asi avab klappe).pööretel saab piisavalt õli.ja töötab nii nagu peab (enam vähem)aga tühi käigul on õli kogus nõrk.Küsimus millal viimati õli vahetasid???mootoris peaks kostma sellisel juhul ka kolks.(klapi tagumine)vaata uuri kui ei saa võta ühendust.56716127 TomJah, seda ütles mulle see asjatundja, ma ise ostsin uue hüdrotõukuri - aga kolksu ei olnud, hüdrotõukur igatahes ei tõuganud. Aga paistab et asi on siis selles silindri tihendis, peaks selle ära vahetama, aga ma ei tea kuidas nad seda seal autoosad.ee\'s nimetavad, vist ei tasu ka kuhugi suvalisse auto osade poodi minna ja sealt mingisugune võtta - või piisab neile silindri läbimõõdu ütlemisest ja saab õige? Ja siis ma peaksin selle ära vahetama, see sama tundja oleks abiks, aga ma ei taha eriti teda tülitada (ta on niigi lahkelt mulle vastu tulnud). Kas peaks nende silindrite tihendite vahetamiseks lähtuma auto alt, kruvides õlipaagi lahti ja seal edasi väntvõll lahti kangutada... ja siis klappide kallale hakata? Ärge pange pahaks kui see on kõige idiootlikum asi mida kuulnud olete, ma olen ainult 1 kord mootorit lahti kuskunud, ja ainult ülevalt poolt.