Jawa 638 väntvõll nii kinni kui kinni

Nii väike mure mul. Nimelt andsin sõita jawa 638 ja sõideti Tartusst võrru 80km/h ühtlase kiirusega. Vahepeal jahutati ka mootorit-- mingi 3-4korda. kõik oli ideaalne, kuni pea võruni nimelt õnneks võiksel kiirusel tõmbas tagaratas plokki ja väntvõll kinni. Millest võib olla see tingitud .-. ei saa ma aru? Nimelt algselt avasin et kolvid kinni kuid kolvid on lahti -- silindrid võtsime täna maha. Kuid väntvõll on nii kinni kui kinni. Ilma ettehoiatamata lihtsalt kiilus kinni. Mis võib oilla selel põhjuseks. Minul lühemaid sõite tegi väga hästi- ei mingeid probleeme. Võruni sõites ta oli sõitnud väga ideaalselt ei mingeid probleeme. Välja arvatud see äkiline väntvõlli kokkujooks. JA mis seal täpselt sai kokku joosta. Laagrid kuskil pooleks.- ei usu. võntvõll pooleleks -- ka ei usu.

RK @ ei saa aru millest see tingitud oli

Lisaandmed mootorist: lahti kartereid ei ole teda keegi võtnud. KOlvirõngaid 1 kord vahetanud spetsialisti töö, läbisõit on 13tuh. JA usun, kuigi usun, et ta sai mingi 500 km viimasel aastal enne mind vatti ei andnud ta mulle sellest tunda -- mootori poole pealt.
Kust hakata otsima vigu ma ei tea.
Paluks targematelt ideid.

unimüts@ on jalamees-- nuuks nuuks

On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Jawa 638 väntvõll nii kinni kui kinni - Autor: unimüts - 08-08-2005, 21:43 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne