22-08-2005, 16:44 PM
kõige lihtsam ja odavam on muidugi teha minu stiilis:
1. osta poest 0,5 liitrine limps
2. joo pudel tyhjax, naudi....
3. pane pudelisse vesi sisse.
4. võta võrr garaazist välja ja valmista sõiduks ette
5. tee natuke teibituuningut ja valmista kuskile paagi ümbrusesse koht, kus saab pudelit hoida.
6. kui oled mingi 5 kilti ära sõitnud, võta pudel, keera kork maha ja vala vett silindrile ning teistele detailidele, mis vajavad jahutamist.
7. korda protseduuri iga 5 min. tagant, kuni pudel tühi.
8. kui näed põllul mõnda naabritädi, tee lefa-lefa ja küsi uus pudelitäis vett....
9. õhtul paned punna garaazi tagasi ja hakkad mõtlema silindri ning elektroonika vahetusele.
10. kui uued jupid olemas, tuleb need külge monteerida ning samas vaimus jätkata!
lihtne ja kiire! hop!
nii lolli jutu võib ju välja mõelda ainult..... kes??.... ikka matu.....
seega copyright: -matu- 2005
1. osta poest 0,5 liitrine limps
2. joo pudel tyhjax, naudi....
3. pane pudelisse vesi sisse.
4. võta võrr garaazist välja ja valmista sõiduks ette
5. tee natuke teibituuningut ja valmista kuskile paagi ümbrusesse koht, kus saab pudelit hoida.
6. kui oled mingi 5 kilti ära sõitnud, võta pudel, keera kork maha ja vala vett silindrile ning teistele detailidele, mis vajavad jahutamist.
7. korda protseduuri iga 5 min. tagant, kuni pudel tühi.
8. kui näed põllul mõnda naabritädi, tee lefa-lefa ja küsi uus pudelitäis vett....
9. õhtul paned punna garaazi tagasi ja hakkad mõtlema silindri ning elektroonika vahetusele.
10. kui uued jupid olemas, tuleb need külge monteerida ning samas vaimus jätkata!
lihtne ja kiire! hop!
nii lolli jutu võib ju välja mõelda ainult..... kes??.... ikka matu.....
seega copyright: -matu- 2005
Ma olen Amatöör [suure tähega] tsiklite alal, 90% minu postitustest on suht lapsikud...

Inimene õpib oma vigadest....