25-08-2005, 09:38 AM
Mini, Delta, Stella & Co genekad peaks kõik olema ühesugused, nimivõimsusega 45W. Genekas sisaldab (kõik järjestikku ühendatud) kahte kõrgema pinge mähist süütesüsteemi jaoks ja 6 jämeda voolu mähist mis toidab tulesid (või olen valesti sellest süsteemist aru saanud). Rootor on koostatud püsimagnetitest, mingist ergutusmähisest seal juttu ei ole.
Pingeregulaator on minu andmetel elektrooniline, elab koos süüdet juhtiva osaga alumiiniumist klotsi sees. See on ilmselt ka ainuke osa mis vajab millegi muuga vahetamist kui genekas on ümber mähitud. Sellestsamast klotsist on olemas mitmeid versioone, osad neist töötavad 12V pealt. Kusagil siinsamas foorumis olid isegi nende tüübinumbrid üles loetud.
Pingeregulaator on minu andmetel elektrooniline, elab koos süüdet juhtiva osaga alumiiniumist klotsi sees. See on ilmselt ka ainuke osa mis vajab millegi muuga vahetamist kui genekas on ümber mähitud. Sellestsamast klotsist on olemas mitmeid versioone, osad neist töötavad 12V pealt. Kusagil siinsamas foorumis olid isegi nende tüübinumbrid üles loetud.