05-03-2025, 23:12 PM
Käisin täna vana hea Vormsi Sorentoga ülevaatusel. Kästi ikka mingid küljekarbid tekitada ja avastas, et kütusetoru on niiske. See on igal juhul hea avastus ja mõistlik ära vahetada. Koledam lugu on, et tagasiteel hakkas roolivõim jälle ära kaduma ja lõpuks oli päris kange. Seisma jättes roolivõimuõli põhimõtteliselt kees. Kui keegi oskab soovitada mõnda roolivõimuvõlurit siis ma vist kasutaksin seda võluvitsa. Endal on mõistus otsas. Tehtud on järgnevad tegevused:
1. Vahetatud roolivõimu pump (2 korda)
2. Vahetatud roolilatt (2 korda)
3. Mõõdetud roolilati pistikust, kas sealt elektrit tuleb ja mingi vool on peal küll. Rohkem elektrit kuhugi ei lähe.
4. Panin prooviks teise roolivõimu aju - sellest ei olnud midagi kasu
5. Tegin diagnostikat kahe erineva seadmega ja sain teada, et roolivõim ei ole Sorentol diagnoositav
See kõik on veidi masendav ja kuna ma midagi rohkem teha ei oska siis peab tunnistama, et valitsevad alla andmise meeleolud.
Igatahes kui juba roolimise lainel olin siis vahetasin õhtul T4 bussil roolilati kaitsekummid ära. See oli edukam projekt, kuigi planeeritud tunni aja asemel läks kaks. Töö käigus tuli välja, et see auk, kus kumm tuleb peale suruda on kahe käega töötamiseks väiksevõitu.
1. Vahetatud roolivõimu pump (2 korda)
2. Vahetatud roolilatt (2 korda)
3. Mõõdetud roolilati pistikust, kas sealt elektrit tuleb ja mingi vool on peal küll. Rohkem elektrit kuhugi ei lähe.
4. Panin prooviks teise roolivõimu aju - sellest ei olnud midagi kasu
5. Tegin diagnostikat kahe erineva seadmega ja sain teada, et roolivõim ei ole Sorentol diagnoositav
See kõik on veidi masendav ja kuna ma midagi rohkem teha ei oska siis peab tunnistama, et valitsevad alla andmise meeleolud.
Igatahes kui juba roolimise lainel olin siis vahetasin õhtul T4 bussil roolilati kaitsekummid ära. See oli edukam projekt, kuigi planeeritud tunni aja asemel läks kaks. Töö käigus tuli välja, et see auk, kus kumm tuleb peale suruda on kahe käega töötamiseks väiksevõitu.