17-12-2018, 00:38 AM
Lätis peaks ka helkur kohustuslik olema. Äkki paar aastat juba.
(16-12-2018, 20:42 PM)MeelisV Kirjutas:(12-12-2018, 18:39 PM)edvard Kirjutas: Tervist .
Head kaasliiklejad : Palun kasutage ise ja lausa sundige oma pereliikmeid kasutama helkurit .
...
kaks lugu
...
samas olen ka ise peatunud peale tondi nägemist, tagurdanud ja näo täis sõimanud
kunagi üks jooksis enne võsasse kui ma tagurdades kohale jõudsin.
(16-12-2018, 20:07 PM)siim83 Kirjutas: Kui kiirustav tegelinski tööda uhas, siis kuidagi muuhulgas mõtlesin, et tea, kas sellised võllid mõnikord politseile otse sülle ka uhavad.Õu jee... Nägin ükskord oma silmaga, kuidas Pärnus Rääma tänaval linakombinaadi vastas olevad poolitsad igavledes Tallinna mnt ristmiku poolt tulijate kiirust mõõtsid. Kuna vahepeal on kurv, siis nähtavus piiratud ja on lootust mõni kiirustav seltsimees rajalt maha saada. Mõni üksik paari km/h ületaja oli seal juba vaidlemas, kui kurvi tagant hakkas kostma koledat lärmi ja kummivilinat. Roostes piruka-mosse tuli sealt külg ees poolitsatele õkva sülle. Oleksite seda poolitsate jahmatust ja sebimist näinud! Küll kargasid üles ning alla ja vehkisid sauadega nagu tuuleveskid. Minione poldud siis veel välja mõeldud ja Tänak kandis veel mähkmeid, aga tagasi mõeldes tekkisid paralleelid...
(16-12-2018, 20:07 PM)siim83 Kirjutas: Kui kiirustav tegelinski tööda uhas, ...
https://youtu.be/f3HT5Nz3QqY
(18-12-2018, 01:05 AM)Laurts Kirjutas: Maru kahju ikka kui keegi natukene kiiremini sõidab...
(18-12-2018, 13:07 PM)v6sa Kirjutas: Mõõdasõite tegi antud passat ridamisi - kül paremal, küll vasakult. See, et tähte närivad juristid on võtnud kasutusele eufemisimi "ettejõudmine" ei muuda asja olemust.Tegi ta seda ka tähte närivate juristide meelest:
Liiklusseadus §2 pt 44 Kirjutas:Möödasõit on ühest või mitmest sõitvast sõidukist ettejõudmine oma sõidurajalt välja sõites.Seda "möödasõit" vs "ettejõudmine" olen minagi kunagi ennemuistsel a'al kuulnud, aga ma ei suutnud seda isegi kõige kaugemast LEst enam leida...
(18-12-2018, 22:49 PM)v6sa Kirjutas:(18-12-2018, 22:12 PM)diesel Kirjutas: keelame, poome, käseme ja laseme.
Palun harida maakat.
(18-12-2018, 23:50 PM)diesel Kirjutas:(18-12-2018, 22:49 PM)v6sa Kirjutas:(18-12-2018, 22:12 PM)diesel Kirjutas: keelame, poome, käseme ja laseme.
Palun harida maakat.
koledasti häirib, kui mistahes liigutuse peale hakkab mass kohe nõudma surmanuhtlust või vähemalt sunnitööd.
laske olla.
jääb vahele - ostab aktsiaid.
saab kellelegi või millelegi pihta . saab preemia vastavalt paragrahvile.
kui load on saand, siis on teovõimeline ja vastutab.
pole vaja emotsionaalseid purskeid stiilis: potentsiaalne massimõrvar või kui sinu laps oleks seal teele jooksnud või ...
(18-12-2018, 23:50 PM)diesel Kirjutas: ...
koledasti häirib, kui mistahes liigutuse peale hakkab mass kohe nõudma surmanuhtlust või vähemalt sunnitööd.
...
pole vaja emotsionaalseid purskeid stiilis: potentsiaalne massimõrvar või kui sinu laps oleks seal teele jooksnud või ...