4x4 auto Ukraina rinde droonipilootidele

Tere

Mul on paar kasti meditsiinitarbeid ja toidupakke, mida tahaks Ukrainasse viia aga mul pole otsest kontakti kellele viia. Kas keegi tahab oma auto peale võtta ja sinna toimetada?
Vasta

(25-04-2026, 13:57 PM)Makumarsu Kirjutas:  Tere

Mul on paar kasti meditsiinitarbeid ja toidupakke, mida tahaks Ukrainasse viia aga mul pole otsest kontakti kellele viia. Kas keegi tahab oma auto peale võtta ja sinna toimetada?

Kõige suurema heameelega võtaks ja viiks või pakiks mõne ksf! wagoneeri auto peale kui tal on kosilasi.

Ehk kirjutad sõnumi, kus kraam asub ja kuidas saaks kätte?
Vasta

T5 4x4 buss läheb siis 128 Mägiründebrigaadi drooniüksusele "Sons of Khors" kus teenib ka Eestist pärit võitleja Anton. Antud drooniüksus on siis "edetabelis" umbes 500 osaleja seas 30-nendal kohal. Ehk päris tegusad  Big Grin  Buss läheb logistikute kasutusse,et vedada vajalikku varustust.
Patfinder ja Frontera lähevad 37 eraldi seisvale merejalaväe brigaadi droonimeeskonnale. Pathfinder hakkab esialgu asendama Hiacet ja täitma enamasti logistika vajadusi kuna on väga mahukas. 
Täna sai Jõhvis vormistatud ka transiit numbrid T5 bussile.

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

"Life is a highway, sometimes you fly, sometimes you crash,so you never know,what happend in the next mile"
Vasta

Nädalavahetusel vahetasin ära Navara termostaadi. Midagi silmaga nähtavat vanal termostaadil häda ei paistnud olevat. Siis valasin ülevalt radika torust kuuma vett sisse - läbi radiaatori voolas normaalselt ja terve radikas läks soojaks. Mõtlesin, et vahetan igaks juhuks ära veel veepumba ja vendi Visco siduri. Viimane on kindlasti läbi.

Rangerile panin tagatuled külge ja meisterdasin murdunu asemele ühe uue kinnituse. Alguses ei hakanud midagi põlema ja mõtlesin juba, et kuskilt kaablid läbi keevitatud vms aga lihtsalt pistikud tuli tugevamini pesasse suruda. Lisaks sai paika luuk ja varuratas ja kaabelduse kinnitasin ka ära. Hakkab juba auto nägu minema.

Täna proovisin kui pehme see Caddy nina siis on? Pidin konstateerima, et koormarihmaga ikka õigeks ei tõmba. Või noh häda pärast andis paika venitada aga kui lahti lasin siis vajus tagasi. Siiski kui enne oli 2cm paigast ära siis pärast oli 1. Aga siin tuleb ikka konksud ja ketid välja otsida ja vähe jõulisemad meetodid kasutusele võtta.

Vasta

Caddy nina korrigeerimise teemal selline helge mälestus jagada.
Sigullil oli mul kunagi üks esimene tala veidi sees eelmisest omanikust. Stange poldi aukudesse tegin latist kinnituse, selle otsa seekliga terastross, mille teises otsas jäme kask. Tühjale kerele vist kahekesi ei pidanudki hoogu sisse lükkama, et mõne korraga sai heaks timmitud. Tross on alles, kui vaja, kaske enam pole.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 41Degree, 5 külali(st)ne