27-01-2020, 14:39 PM
Hydroskandist olen mina seni saanud. Tõsi, ma olen Saue meestega asju ajanud. Kioskite vahel on erinevusi...
(27-01-2020, 14:55 PM)MeelisV Kirjutas: Mis kraadiga (alla 40) viin veel põleb? Ehk saad pitsist tikuga põlema panna?
(27-01-2020, 10:08 AM)Walter Kirjutas: Kasutada tuleb seaduses ettenähtud võimalusi kuidas erinevaid makse mitte maksta - nii lihtne see ongi. Kõik on lõpptulemusena rahul.
Tsitaat:Lugu mehest, kelle aadress on kraadides, minutites ja sekunditesNii lihtne on riigist sõltumatu olla, ei makse ega repressiivorganeid. Ülejäänud kõik me sõltume riigist, sest ei taha metsa kuuse alla elama minna. Võimalus ju on!
Urmase elupaik jääb salastatuks nagu merikotka pesa, et uudistajad ja muud sorti kutsumata külalised eraku ulualust maatasa ei sõtkuks. Seega ütleme, et ta eluasemeks on lai laas Pärnumaal luitemändide all, ei enamat.
Loe lähemalt: https://parnu.postimees.ee/3598965/lugu-...sekundites
(27-01-2020, 21:52 PM)Starter Kirjutas: Tere. Veel üks küsimus zid mootori kohta. Zidil ei pidanud käimise pealt saama käiku sisse panna? A kuidas siin videos saab? https://youtu.be/rRBqU3LW6SA alates 0:47?Pane tähele kahte asjaolu - veetava osa taga puudub igasugune koormus (pöörleb tühjalt) ja pärast vabakäigu läbimist hüpleb käsi koos hoovaga mõned korrad kuni hammasrataste kiirused ühtlustuvad. Proovi sama teha kui lisakäigukastis on käik sees ja sidur pole lahutatud - ei õnnestu. Saaks küll hammasrataste julma lõhkumise hinnaga.
(27-01-2020, 23:27 PM)diesel Kirjutas: näiteks sellisel vundamendil: (klikk pildil avab selle nagis)Kas plokid on lihtsalt maa peale looditud?
[img]//static4.nagi.ee/i/p/1020/0/255000790dfffa_t.jpg[/img]
seisab selline puukuur:
[img]//static4.nagi.ee/i/p/1020/0/2550008190858d_t.jpg[/img]
3z10 põrand, 2m seinad, tihkelt küttepuid täis.
lisaks lakas saematerjal. fibod kannavad hästi.
edit: hmm, pisipildid vist ei õnnestunud. no lingid viivad ka piltideni.
(28-01-2020, 22:45 PM)olli Kirjutas: Arstid kasutavad ka neid maske. Ju siis ikka on abi. Ma pakuks, et ega viirus vast üksinda keskkonnas ellu ei jää, pigem ikka mingi tatikolli vm kehavedeliku küljes. Ja seda hoiab ju mask kinni kindlasti.
(28-01-2020, 22:45 PM)olli Kirjutas: Arstid kasutavad ka neid maske. Ju siis ikka on abi. Ma pakuks, et ega viirus vast üksinda keskkonnas ellu ei jää, pigem ikka mingi tatikolli vm kehavedeliku küljes. Ja seda hoiab ju mask kinni kindlasti.Umbes nii ta on jah. Ega meditsiiniline mask eriti tihedalt näkku istu, aga püüab suurema osa tatipiisku siiski kinni, ka kandja poolt tulevaid. Haiglas kannavad maski ka need kes tatisena tööl käivad, et mitte teisi nakatada. 100% pisilasi muidugi kinni ei pea, aga abi neist ikka on. Haigestumiseks on alati vaja mingit x kogust pisilasi. Mida tervem ja tugevam inimene ning mida saamatum batsill, seda rohkem.
(30-01-2020, 10:42 AM)jupiter22 Kirjutas: Plaanis valmistada murutraktori haagise peale leheimur. Murutraktori niidukorpuse väljaviskeava külge paneks vooliku, mis on ühendatud järelkäru peal asetseva imeva ventilaatoriga. Ventilaatorit plaanin panna käitama hiina 6,5hp väikemootori. Siin üks komakoht. Kas istutada ventilaatori südamik otse väikemootori võlli otsa, või panna ventilaatori südamik keerlema 2 laagriga laagripuki võlli peale ja mootori ning ventika vahele teha rihmülekanne?Ventilaatori üks tsenter peaks olema imipoolel vaba. Seega ei saa normaalselt panna tiivikut kahe laagripuka vahele. Pole kindel, kas mootori laagrid kannatavad tiivikuotsekinnituse võllile ära. Tiivik tuleb saada vibratsiooni vältimiseks tasakaalu. Lisaks hakkab tiivik saama piisavaid lööke(oksajupid, käbid jne)