21-01-2005, 16:50 PM
jah rongiga Pärnust Tallinna on muidu kolm tundi a üksord piisas kui suigatasin korraks kui juba olingi kohal
Jesper Kirjutas:Samuti müüakse bussile täpselt nii palju pileteid, kui on istekohti. Rongis on mul kord tulnud Tallinnast Tapani põrandal istuda. Aeglane on ta sunnik ka.Bussile müüakse nii palju pileteid kui on istekohti ainult algusjaamas, aga mis saab nendest kes tulevad peale kuskilt vahepeatusest? Tulin paar aastat tagasi Kiviõlist Tallinna Ekspress Auto L kahekordse bussiga, peale võeti kõik kes peatuses oli, ja kuna istekohad olid otsas siis istusin kuni Rakvereni teise korruse trepil.
Jesper Kirjutas:Viimati kui ma vaatasin, ei läbinud Kiviõlit ei Tallinn-Tartu bussi- ega rongiliin.Minu võrdlus oli buss vs rong, alg- ega lõpp-punkt ei oma tähtsust
Jesper Kirjutas:Omab, sest teema oli Tallinn-Tartu liinist ja tsiteeritud lauses lähtusin ma sellest. Kellegi poolt öeldut ei ole kena kontekstist välja rebida ning teises kontekstis ümber lükata.Ma lükkasin ümber ainult selle osa, kus sa väitsid et bussile müüakse pileteid täpselt nii palju kui on istekohti. See ei ole nii, ametlikult võib see nii olla (seisukohti ei tohi olla), aga kõik oleneb bussijuhist, ja enamasti võetakse kõik peale. Pealegi pole sa oma postituses öelnud et Sebe kahekordne buss on ekspress, seega võin arvata et see sõidab tavalist liini, mis teeb ka vahepeatuseid.